Palvelut

Teemme talon pohjatyöt ja muut maanrakennustyöt Hyvinkää–Mäntsälä-seudulta Keravalle ja Tuusulaan sekä muualle Uudenmaan alueelle

Oletko rakentamassa omakotitaloa tai autotallia? Tai tarvitsetko yrityksellesi toimivaa toimitilaa? Koneurakointi Teräväinen Oy toteuttaa talon pohjatyöt ja muut maanrakennustyöt mm. Mäntsälän, Hyvinkään, Järvenpään ja Lahden alueella sekä Keravalla, Tuusulassa, Jokelassa, Pornaisissa, Sipoossa ja Nikkilässä. Sopimuksesta työskentelemme mielellämme myös muualla.

Huolellinen rakentaminen aloitetaan jo rakennusten pohjatöiden toteutusvaiheessa. Ennen talon pohjien kaivuun aloittamista voidaan tontille teettää maaperätutkimus, jonka perusteella saadaan arvokasta tietoa pohjatöihin liittyen. Näin saadaan tarvittavaa tietoa maaperästä sekä siitä millaisia maansiirtotöitä kohteessa tulisi toteuttaa. Huolellisesti toteutetun talonpohjan päälle on hyvä rakentaa. Jos talon tai muun rakennuksen maaperä pettää, edessä on kukkarossa tuntuva korjausurakka, mahdollisesti myös talon varsinaisiin rakenteisiin kohdistuen. Siksi oikeanlaiset maanainekset oikeassa paikkaa ovat varsin oleellinen asia.

Pohjatöihin kuuluvat maansiirtotyöt, kaivuutyöt, salaojitukset ja mahdolliset maa-ainesten vaihdot. Kauttamme saat tarvittaessa myös ammattilaisen toteuttamaan talon perustustyöt.

Myös autotallien ja ulkorakennusten pohjatyöt

Teemme omakotitalojen pohjatöiden lisäksi myös ulkorakennusten, varastojen ja autotallien pohjatyöt. Työskentelemme aina huolellisesti ja sovitun aikataulun mukaan.

Teollisuushallien maanrakennustyöt

Kun olet rakentamassa yrityksellesi toimitilaa tai varastoa, meiltä saat kustannustehokkaat ratkaisut urakkaasi. Vahva ammattitaitomme sujuvoittaa, nopeuttaa urakkaa ja pitää aikataulut hallinnassa ja sitä kautta myös kustannukset kurissa. Tilaa teollisuushallien ja muiden yritystilojen maanrakennustyöt ammattilaiselta!

Salaojat kuntoon hyvissä ajoin!

Salaojien kanssakaan ei kannata kitsastella eikä viivytellä. Jotta tehdyt pohjatyöt olisivat pitävät, kannattaa vesi ohjata rakennuksesta poispäin. Salaojat kannattaa asennuttaa jo rakennusvaiheessa, mutta ne voidaan asennuttaa myös myöhemmin. Teemme myös salaojien uudistamisia, eli kaivamme tukkeutuneet tai muuten vahingoittuneet salaojat ylös ja vaihdamme ne uusiin. Salaojissa oleellista on mm. kaivuusyvyys, eli ne tulee kaivaa riittävästi anturoiden alapuolelle. Ammattilaisen toteuttama salaojitus kantaa pitkälle, joten olethan meihin yhteydessä kun tarvitset salaojat edullisesti, mutta varman päälle tehtynä.

Maansiirrot ja maanvaihdot kaikkiin tarvittaviin kohteisiin

Maanrakennustöihimme liittyvät maanpoistotyöt, maansiirrot, maa-aineskuljetus ja maanmuokkaustyöt. Kaivamme ja asennamme myös kiinteistöjen salaojat sekä teemme tarvittavat talon pohjatyöt huolellisesti ja luotettavasti. Monipuolisen kalustomme ansiosta voimme toteuttaa myös vaativat ja laajamittaiset maanrakennustyöt. Millaista toteutusta olet vailla – sen toteutamme!

Myös viher- ja piharakentamiseen liittyvät pihojen kaivuutyöt 

Palvelemme asiakkaitamme myös viher- ja piharakentamisen puolella. Teemme kaikki pihojen kaivuutyöt, pihojen maa-aineksiin liittyvät maansiirtotyöt ja maa-ainestoimitukset. Voimme toimittaa tarpeen mukaan esimerkiksi multaa ja soraa. Tarjoamme myös viherrakentamispalvelua, jolloin istutamme esimerkiksi pensasaidat, puut ja nurmikot asiakkaan suunnitelman pohjalta. Rakennuksen kokonaisilmeestä tulee huoliteltu kun myös pihamaa on viimeistelty.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Koneurakointi Teräväinen Oy toteuttaa talon pohjatyöt ja muut maanrakennustyöt mm. Mäntsälän, Hyvinkään, Lahden ja Järvenpään alueella. Palvelemme sopimuksen mukaan myös muualla. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää aikatauluista, toimintatavoista ja kustannuksista.